Vi hjälper dig att hitta hem

Drömmer du om ett hem med en känsla av beach house? Med ljusa golv och naturnära materialval. Du kanske hellre väljer ett hem med sprakande tapeter och stilsäkra färger som speglar din personlighet? Eller har du fallit för trenden med inredning i marmor och detaljer av mässing? Vid köp av nyproduktion planerar du ditt drömhem tillsammans med våra professionella inredare.

Det är inte lätt att både ha koll på alla detaljer och den stora helheten när man planerar ett helt nytt hem från grunden. Våra inredare är trendsäkra och träffar nya bostadsköpare varje dag. Vi utgår ifrån dina visioner och önskemål och hjälper dig att förverkliga drömmen om det perfekta hemmet. Vi är inte färdiga förrän du har hittat hem.

Hur går processen till?

När du bokat din nya bostad är du välkommen till vårt showroom på ett informationsmöte där du får inspireras och känna in ditt nya hem. Här kan du se tillvalssortimentet som vi tillsammans med byggbolaget har tagit fram och du får även träffa din personliga inredare.

Nästa steg är att du och din inredare bokar in ett personligt inredningsmöte för att gå igenom hela din nya bostad. Vi planerar allt ifrån helhetslösningar i kök till de minsta detaljer som fogfärg, knoppar och handtag. Vi hjälper dig att inreda ditt hem.


Projekt vi jobbar i, besök Houzz